Meegroeistoel Kitgrow - naturel/wit

€ 219,00

2 - 3 weken

Meegroeistoel Kitgrow uit beukenhout, geschikt voor standaard eettafel of keukeneiland. Te gebruiken als hoge eetstoel, gewone eetstoel, barkruk of trapje.

Productinformatie

Deze 4-in-1 kinderstoel is een investering voor het leven. Je kan ‘m namelijk niet alleen gebruiken als hoge kinderstoel, maar ook als gewone eetstoelbarkruk of zelfs trapje. De stoel heeft een draagvermogen van 85 kg en is dus veilig voor zowel kind als volwassene.

De Kitgrow kinderstoel is voorzien van een afneembaar veiligheidsharnas en afneembare armleuningen. Het zitje en de voetensteun zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar. Zo is deze kinderstoel geschikt voor zowel standaard eettafels met een hoogte van +/- 75 cm als voor keukeneilanden met een hoogte van +/- 90 cm. Bovendien kunnen de achterpoten van de stoel toegeplooid worden zodat je de stoel gemakkelijk kan opbergen zonder veel plaats in te nemen.

Specificaties

  • Afwerking: naturel & wit
  • Zithoogte: 63 - 75 cm

    Hoogte voetensteun: 45 - 57 cm

    Geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden

Meer informatie
Belastbaar gewicht 85kg
Opties Hoogte verstelbaar
SKU-Emob CWKITGROWNW
Merk Childhome
Stijl Modern
Kleur Wit, Bruin
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 10.6
Merkeninformatie

Over Childhome

Childhome staat synoniem voor baby- en kinderartikelen van de hoogste kwaliteit. De collectie van Childhome omvat zowel klassieke als trendy meubelen en accessoires. Tijdens de productie wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke materialen. Zo wordt enkel hout van herbebossing gebruikt en worden alle schadelijke stoffen en chemicaliën geweerd uit het productieproces. Bovendien voldoen alle producten aan de strenge Europese kwaliteitsnormen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw kleine schat!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top