Meerling wandelwagen Two by Two voor 4 kinderen

1 tot 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma

Meerling kinderwagen Two by Two voor 4 kindjes vanaf 6 maanden tot 15 kg.

Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Lengte: 110 cm
Hoogte: 105 cm
Breedte/diepte: 85 cm
Regenhoes voor meerling wandelwagen Two By Two

Productinformatie

Merk Childhome
SKU-Emob CWCWTB2
Kleur Zwart
Stijl Modern
Materiaal Staal
Totaal Gewicht kg 27

Deze wandelwagen wordt op veel enthousiasme onthaald door kinderdagverblijven en onthaalmoeders. Je kan met maar liefst 4 kleuters tegelijk op stap gaan. Dit basismodel is lichter dan de gelijkaardige Quadruple kinderwagen. De zwenkwielen vooraan garanderen de wendbaarheid van deze meerlingwagen. Dankzij de grote wielen is deze Two by Two kinderwagen stabiel en heel gebruiksvriendelijk. Er zijn 2 zitbankjes voorzien met telkens 2 5-puntsgordels. De grote zonnekap boven elk bankje beschermt de kindjes tegen zon en wind. Onderaan beschik je over een opbergmand met capaciteit tot 5 kg. Ook een regenhoes is inbegrepen. Na de wandeling kan je de kinderwagen gemakkelijk plooien zodat je hem gemakkelijk kan opbergen.

Deze kinderwagen is geschikt voor 4 kindjes vanaf 6 maanden tot 15 kg. We raden aan om de Two by Two meerlingwagen bij op- en neerwaartse hellingen met 2 personen te bedienen.

Merkeninformatie

Over Childhome

Childhome staat synoniem voor baby- en kinderartikelen van de hoogste kwaliteit. De collectie van Childhome omvat zowel klassieke als trendy meubelen en accessoires. Tijdens de productie wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke materialen. Zo wordt enkel hout van herbebossing gebruikt en worden alle schadelijke stoffen en chemicaliën geweerd uit het productieproces. Bovendien voldoen alle producten aan de strenge Europese kwaliteitsnormen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw kleine schat!
Productvragen
Lengte: 122 cm Breedte: 85cm Hoogte: 60cm