Flexa

Wie Flexa zegt, denkt meteen aan hip Scandinavisch design voor kinderen. Al meer dan 40 jaar ontwerpt het Deense merk veilige meubelen die de creativiteit van kinderen stimuleren. Zonder dat dit een grote hap uit jouw budget hoeft te betekenen, kan je met de Flexa meubelen een speelse kinderkamer creëren. Naast kinderbedden heeft het merk ook gedacht aan heel wat leuke accessoires. Het bedrijf telt in Europa meer dan 200 werknemers die toezien op de kwaliteit van de meubelen. Deze zijn niet alleen kindvriendelijk, maar houden ook rekening met het milieu. Als je de kamer van jouw kleine schat wil onderdompelen in de Scandinavische stijl, dan ben je bij Flexa zeker aan het juiste adres!

 

Heerlijk slapen in een mooi decor

Geef nu zelf toe, slapen in een kleurrijke, inspirerende omgeving is toch veel aangenamer, niet? Bovendien zijn de meubelen van Flexa zo ontworpen dat je ze kan aanpassen aan de noden en behoeften van jouw lieveling. Zo kan je hun babybedden niet alleen in de hoogte verstellen, maar het is ook mogelijk om later enkele spijlen of een volledige zijde weg te nemen. Daarenboven zijn de kinderbedden beschikbaar in verschillende pastelkleuren. Indien gewenst kan je kiezen voor een bedhekje. Daarnaast kan je ook gaan voor het volledige plaatje en kiezen voor een muurrekje, een opbergbank, een lampje, een tafel en krukjes,... Je vindt op onze website eveneens mooie dekbedovertrekken!

Design kinderstoelen

De kinderstoelen van Flexa hebben al verschillende prijzen in de wacht gesleept. Het innovatieve design garandeert namelijk een ergonomische zithouding en ziet er bovendien ook heel goed uit. De hoge kinderstoel is in feite een meegroeistoel waarvan je de zit- en voetsteunhoogte kan aapassen. Om de veiligheid te garanderen zijn een veiligheidsbeugel en -riem inbegrepen. Als jouw kind wat ouder is, kan je deze stoel gemakkelijk omvormen tot een gewone stoel.