LaForma

Designmeubelen zonder het typische designprijskaartje

Het Spaanse merk LaForma werd in 1982 opgericht in Barcelona. Al sinds het prille begin legt dit merk de nadruk op design, kwaliteit en duurzaamheid. Zo wordt steeds hout gebruikt uit duurzaam beheerde bossen en wordt er ook zo veel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycleerde materialen om de meubelen de produceren. Daarnaast worden ook de energiekosten van dit bedrijf ten volle geoptimaliseerd.

LaForma biedt je designmeubelen zonder het typische, daarbij behorende prijskaartje. Bekijk hieronder snel het assortiment. Wedden dat ook jij binnen de kortste keren verknocht bent?

Ons assortiment

In ons assortiment van LaForma vind je alles voor een geslaagde interieurinrichting. Vooral aan de woon- en eetkamer wordt heel wat aandacht besteed met een ruime keuze aan eettafelsbarkrukken, salontafels en bijzettafels. Die kan je verder aanvullen met een leuk tv-meubel, in het oog springende dressoir of een comfortabele fauteuil. In alle rust werken kan je aan een van de bureaus en bureaustoelen van LaForma. Schoenen geef je een opgeruimd plekje in een schoenenkast. En ook aan je logés is gedacht! Krijg je vaak volk over de vloer maar heb je niet de ruimte voor een logeerbed? Dan vormt een slaapbank de oplossing. De prachtige hanglampen, staande lampen en tafellampen zorgen voor de finishing touch van je interieur!