Muurstickers Ruimte Avontuur

Stickerset Ruimte Avontuur met 69 zelfklevende muurstickers van het merk Walltastic.

Aanbiedingsprijs € 36,00 Normale prijs € 45,00

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Oefent de ruimte ook zo'n aantrekkingskracht uit op jouw oogappel? Met deze stickerset kan hij zijn verbeelding de vrije loop laten en zijn eigen sterrenstelsel creëren!

Deze set bestaat uit 6 stickervellen met in totaal 69 zelfklevende stickers, waarmee je gemakkelijk aan de slag kan. Je kan ze aanbrengen op elk glad oppervlak zoals muren, deuren en meubels. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verwijderen en opnieuw aan te brengen.

Meer informatie
Merk Walltastic
SKU-Emob WT41127
Materiaal Vinyl
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 0.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Walltastic

Ben je op zoek naar mooi behang om de kinderkamer op te fleuren? Dan moet je ongetwijfeld eens een kijkje nemen naar ons aanbod van Walltastic kinderbehang. Want Walltastic = prachtige, gedetailleerde prints die de kamer van jouw kleine schat een nieuwe dimensie zullen geven. Leuk detail: het papier dat gebruikt wordt voor het kinderbehang is afkomstig van bedrijven die zich engageren en aan verantwoord bosbeheer doen (FSC-certificering). Daarnaast kan je eveneens kiezen voor mooie muurstickers van dit merk. Neem hieronder snel een kijkje en laat je betoveren door het kleurrijke aanbod.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top