Muurstickers Teletubbies

Aanbiedingsprijs € 28,00 Normale prijs € 35,00

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Muurstickers van de Teletubbies, makkelijk te verwijderen en herbruikbaar.

Productinformatie

Dankzij de lieve vriendjes Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po vertoeft jouw kindje voortaan supergraag in zijn slaapkamer. Zelfs de grappige stofzuiger Noo-Noo is van de partij! Deze muurstickers van de Teletubbies voegen wat extra kleur toe in de kinderkamer.

De set bestaat uit 52 stickers en bevat bovendien een leuke groeimeter! Zoals alle stickers van Walltastic kun je ze makkelijk verwijderen zonder resten na te laten. Daarnaast zijn ze herbruikbaar.

Meer informatie
SKU-Emob WT44494
Merk Walltastic
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 0.5
Merkeninformatie

Over Walltastic

Ben je op zoek naar mooi behang om de kinderkamer op te fleuren? Dan moet je ongetwijfeld eens een kijkje nemen naar ons aanbod van Walltastic kinderbehang. Want Walltastic = prachtige, gedetailleerde prints die de kamer van jouw kleine schat een nieuwe dimensie zullen geven. Leuk detail: het papier dat gebruikt wordt voor het kinderbehang is afkomstig van bedrijven die zich engageren en aan verantwoord bosbeheer doen (FSC-certificering). Daarnaast kan je eveneens kiezen voor mooie muurstickers van dit merk. Neem hieronder snel een kijkje en laat je betoveren door het kleurrijke aanbod.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top