Nachtkastje Castle 1 deur - eik/zwart

€ 119,00

3 - 4 weken

Nachtkastje Castle met deurtje, gemaakt van spaanplaat met eikdecor. Pootjes van zwart gelakt staal.

Productinformatie

Met de meubelen van de Castle-collectie creëer je een slaapkamer met royale allures. De meubelen van deze collectie zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van helder Krönberg-eik en met afwerking in zwart melamine.

Dit nachtkastje is onmisbaar naast jouw Castle-bed om ’s nachts jouw smartphone en eventueel enkele andere kleine spulletjes op te leggen. Het nachtkastje beschikt bovendien over een opbergvak met deurtje. Tijdens de montage kan je zelf kiezen of je het deurtje naar links of naar rechts laat openen.

Meer informatie
Samenstelling 1 deur
Type deur Draaideur
SKU-Emob GTH0P144
Merk Gami
Stijl Industrieel
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 6.9
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top