Nachtkastje Malika

Nachtkastje Malika, gemaakt van spaanplaat met imitatieprint van wit kastanjehout. 

€ 109,00

6 tot 8 weken

Productinformatie

Met kinderkamer Malika kan jouw dochter slapen in een echte meisjeskamer zonder dat het geheel al te girly aandoet. Dit nachtkastje is onmisbaar naast het eenpersoonsbed. Je kan er een nachtlampje op plaatsen en je lievelingsboek en andere kleine spullen bewaren in het kastje zelf, dat afgesloten wordt door een deurtje.

Nachtkastje Malika is gemaakt van spaanplaat met een decoratieve imitatieprint van wit kastanjehout. De poten zijn gemaakt van onbewerkt beukenhout. Het deurtje kreeg een subtiele grafische print en de handgreep is gemaakt van wit porselein met een oudbronzen detail.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 1 deur
SKU-Emob GTG71140
Merk Gami
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Beige
Totaal Gewicht kg 7.2
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top