Onderkast Eko 100 cm voor oven met lade en deur - grijs

Aanbiedingsprijs € 103,20 Normale prijs € 129,00

6 - 8 weken

Onderkast Eko (100 cm) in hoogglans grijs, geschikt om oven te installeren, met lade, deur en legplank. Gemaakt van spaanplaat.

Lengte 100 cm
Breedte / Diepte 60 cm
Hoogte 86 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Je keuken samenstellen was nog nooit zo eenvoudig dankzij de meubelen van de Eko-collectie. De kastjes zijn gemaakt van spaanplaat met een laagje melamine en zijn gemakkelijk te installeren.

Deze grijze onderkast bestaat uit een lade, een deur, een legplank en een open vak waarin je jouw oven kan installeren. De handgrepen zijn gemaakt van kunststof en kregen een moderne metaalkleur. Kies op onze site de overige bijbehorende meubelen uit en stel zelf jouw droomkeuken samen!

Meer informatie
Afwerking Melamine
Samenstelling 1 deur, 1 lade
Type deur Draaideur
SKU-Emob PA244234
Merk Parisot
Stijl Modern
Kleur Grijs
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 41
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top