Opbergrek Berkeley 150 cm 5 niveaus - walnootfineer

Opbergrek met 5 legplanken die onderverdeeld zijn in verschillende compartimenten. Gemaakt van MDF en afgewerkt met hoogwaardig walnootfineer. 

€ 645,00

3 tot 4 weken

Lengte 150 cm
Breedte / Diepte 34 cm
Hoogte 198 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Opbergrek Berkeley kenmerkt zich door zijn atypische vormgeving en vooral zijn geometrische indeling. Dankzij de walnootkleur is dit rek perfect in harmonie met de rest van jouw woonkamer of kantoor. De 5 legplanken zijn onderverdeeld in niches van verschillende groottes en bieden ruim voldoende plaats voor al jouw leesvoer en andere objecten.

Je kan dit rek ook nog aanvullen met de Berkeley opbergbox die naadloos past in de kleine compartimenten van het rek. Zo maak je van jouw neutrale rek een gepersonaliseerd meubel met enkele leuke kleurcontrasten.

Specificaties:

  • Afwerkingslaag in hoogwaardig walnootfineer
  • Gemaakt van MDF
  • Afmetingen klein compartiment: H 35 x B 35 cm
  • Afmetingen groot compartiment: H 35 x B 64 cm
  • Max. 45 kg per legplank
Meer informatie
Type deur Zonder deuren
SKU-Emob TH9500.318634
Merk TemaHome
Stijl Modern
Materiaal MDF
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 75
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top