Opzetmeubel May met spiegel

€ 159,00

3 - 4 weken

Opzetmeubel May met spiegel, legplankje en 2 haakjes, gemaakt van spaanplaat, roze/wit. 

Productinformatie

Verras je dochter met een echte meisjeskamer zoals deze kinderkamer May. Zoals de naam al doet vermoeden creëren deze meubelen een echt lentegevoel in de kamer van jouw oogappel, maar dan het hele jaar door! Alle meubelen van de May-collectie zijn gemaakt van spaanplaat en werden afgewerkt in donkerroze en witte melamine.

Dit opzetmeubel beschikt over een spiegel, een legplankje en 2 witte haakjes. Je kan het combineren met de commode of het bureau van dezelfde collectie, of je kan het ook gewoon aan de muur hangen en op zichzelf gebruiken.

Ontdek zeker ook de andere meubelen van de May-collectie en stel je kinderkamer naar wens samen.

Meer informatie
Type deur Geen
SKU-Emob GTG74340
Merk Gami
Stijl Modern
Kleur Roze
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 5.1
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top