Ovengedroogd brandhout - es 1,8m³

€ 299,00

3 - 4 weken

Pallet van 1.8m³ ovengedroogd brandhout van essenhout.

Productinformatie

Dit ovengedroogd essenhout is onmiddellijk gebruiksklaar en ideaal voor de open haard, haard en/of kachel. Het brandhout heeft een vochtigheidspercentage van 25%. Het grote voordeel van es is dat het ook met een iets hoger vochtigheidspercentage prima brandt.

Tijdens het ovendrogen worden de houtblokken dicht bij elkaar in droogkamers gestapeld en zorgt een constante stroming van hete lucht ervoor dat het hout versneld wordt gedroogd. Bij dit proces wordt er niet geraakt aan de typische eigenschappen van het hout zoals de geur van vers hout. Ook zal het ovendrogen ervoor zorgen dat het hout wordt beschermd tegen schimmel en ongedierte.

Waarom kiezen voor brandhout van essenhout ? Essenhout is taai en elastisch, brandt traag en heeft een hoog warmte rendement.

Meer informatie
SKU-Emob EMBTES
Merk Emob
Materiaal Massief hout
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 0.7
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
Alternatieven
Gasregulator met slang - 37 mbar
Gasregulator met slang - 37 mbar
Aanbiedingsprijs € 17,99 Normale prijs € 25,00
To Top