Ovengedroogd brandhout - es 1m³

€ 169,00
2-4 weken

Ovengedroogd brandhout van essenhout onmiddellijk gebruiksklaar en uiterst geschikt voor de open haard en/of kachel. Ecologisch brandhout, gekapt in duurzame wouden.

 

Productinformatie

Dit ovengedroogd brandhout van essenhout is onmiddellijk gebruiksklaar en ideaal voor de open haard, haard en/of kachel. U kan dus voortaan het haardvuur of de kachel in een handomdraai aanmaken. U hoeft dus zelf geen hout meer te hakken en u hoeft ook geen plaats meer te voorzien om het hout te stapelen om te drogen. Uiteindelijk kan u ook zelf genieten van de gezellige koude winterdagen dicht bij het haardvuur.

Wat is dat nu precies ovengedroogd brandhout en waarom zou u kiezen voor ovengedroogd brandhout ? Ovengedroogd brandhout bevat een vochtigheidspercentage van slechts 20% terwijl bij vers gekapt hout dit vochtigheidspercentage ongeveer 50% is. Vochtig hout stoken is ook schadelijker voor het milieu en zorgt voor meer afzetting van roet in de schoorsteen. Ovendrogen is een moderne techniek. Herbij worden de houtblokken dicht bij elkaar in droogkamers gestapeld en zorgt een constante stroming van hete lucht ervoor dat het hout versneld wordt gedroogd. Bij dit proces wordt er niet geraakt aan de typische eigenschappen van het hout zoals de geur van vers hout. Ook zal het ovendrogen ervoor zorgen dat het hout wordt beschermd tegen schimmel en ongedierte.

Waarom kiezen voor brandhout van essenhout ? Essenhout is taai en elastisch, brandt traag en heeft een hoog warmte rendement. U zal ook kunnen genieten van het prachtige vlammenspel van deze houtsoort.

Dit prodcut is ook ecologisch geproduceerd in duurzaam gekapte wouden. Voor elke gekapte boom komt er een nieuwe boom en zo wordt er ook niet geraakt aan de bewoners (=dieren) van het woud.

Een pallet gemend hardhout bij Emob bevat 1,75 stère (los gestort) hout. De houtblokken hebben een grote van ongeveer 24 tot 26 cm.

Artikelnummer EMWSBHES
Gewicht 300 kg
Merk Emob
Lengte 120 cm
Breedte 80 cm
Hoogte 120 cm
Materiaal Hout
Ovengedroogd Ja
Stère 1,75
Lengte houtblok 24 -26cm
Afmetingen pallet 120 x 80 x 120cm

Levering

Gratis verzending vanaf € 200*

Kleine pakketten

  • Kleine pakketten zijn zendingen kleiner dan 30kg, zoals textiel, speelgoed, bepaalde kleine meubelen…

  • De verpakking- en verzendprijs voor kleine pakketten met een aankoopbedrag < €200 bedraagt €5,95

 

Grote pakketten & breekbare artikelen

  • Grote pakketten zijn zendingen zoals meubelen, kinderkamers, eetkamers, woonkamers…

  • De verpakking- en verzendprijs voor grote pakketten en breekbare artikelen met een aankoopbedrag < €200 bedraagt €14,95

 

Alle pakketten worden thuis tot aan de voordeur of tot aan de hoofdingang van het appartementsgebouw geleverd.
Deze bedragen zijn slechts een bijdrage tot de behandelings- en transportkosten. De werkelijke transportkosten liggen hoger en zijn voor onze rekening.

 

* Met uitzondering van de eilanden

Geen lange wachttijden

Om volledige transparantie te garanderen, vermelden we bij elk product de actuele voorraadstatus. Indien niet voorradig, wordt de verwachte leveringstermijn weergegeven.

 

De verzendtijd is afhankelijk van de door jou gekozen verzendmethode. Deze looptijden staan vermeld bij de keuze van jouw gewenste verzendmethode bij het afrekenen. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

 

Alle bestellingen worden steeds als geheel verzonden en 99% van al onze bestellingen wordt binnen de aangekondigde termijn geleverd.

 

De verzendmethode en -kosten zijn afhankelijk van de samenstelling van je mandje. Ons systeem controleert je volledige bestelling en biedt hiervoor de beschikbare verzendmethoden aan. Je ontvangt bij verzending steeds een mail met verzendnummer en tracking link, waarmee je jouw bestelling kunt volgen tot levering.

 

Productvragen

  • Heb jij een vraag over dit product? Stel deze dan hieronder!

Klantenreviews

Gemiddelde beoordeling:

(2)

“haardhout”

Door MS op 25 december 2014

precies volgens afspraak geleverd (ook in Nederland).
betalen via pin aan chauffeur mogelijk.
pallet netjes vol gestapeld en hout lijkt inderdaad goed droog.
de eerste paar blokken branden in ieder geval prima

Waardering

“Levering brandhout”

Door Myriam Dreessen op 18 december 2014

Prima service! Bestelling vlot en zeer precies verlopen. Zeer goede kwaliteit van het geleverde product.

Waardering

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Ovengedroogd brandhout - es 1m³

* Verplichte velden

Beoordeling *

Jouw ervaring *

Jouw mening in een zin *

Jouw naam *

Jouw e-mail *