Peuterbed met bedlades Frozen 2

Peuterbed Frozen 2 met 2 stoffen bedlades. Bed gemaakt van MDF. Inclusief lattenbodem, exclusief matras.

€ 199,00

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 142 cm
Breedte / Diepte 77 cm
Hoogte 63 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Breng de magie van Frozen naar de kinderkamer met dit prachtige peuterbed. Met zijn afmetingen van 140 x 70 cm is dit bed ideaal als tussenstap van babybed naar groot bed. Het bed heeft een lage instaphoogte, uitvalbeveiliging langs beide zijden en is versierd met de favoriete personages van jouw kleine schat. Onder het bed beschik je bovendien over 2 stoffen opberglades met ritssluiting (D 65 x B 50 x H 15 cm). Zo wordt de ruimte onder het bed optimaal benut en worden alle overbodige spullen aan het oog onttrokken, waardoor jouw peuter in alle rust kan slapen. 

De lattenbodem is inbegrepen. De matras van 140 x 70 cm dien je nog apart aan te kopen. Je vindt in onze webshop een uitgebreide selectie peuter- en kindermatrassen.


Dit peuterbed is geschikt voor kinderen van 18 maanden tot 5 jaar.

Meer informatie
Matrasbodem inbegrepen Ja
Belastbaar gewicht 30kg
Geschikt voor matras 70 x 140cm
SKU-Emob MO14360
Merk WorldsApart
Kleur Blauw
Materiaal MDF
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 23.5
Reviews
Merkeninformatie

Over WorldsApart

Worlds Apart wil kinderen laten opgroeien in een boeiende, creatieve omgeving. Het merk biedt daarom heel wat toffe kindermeubelen rond specifieke thema’s aan voor de kleinsten onder ons. Bovendien houdt Worlds Apart zijn ecologische voetafdruk zo laag mogelijk tijdens alle fasen van de productontwikkeling. Zo wil het bedrijf een mooie toekomst garanderen voor alle kinderen, op alle vlakken.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top