Peuterbed met lades Paw Patrol Chase

Peuterbed Paw Patrol Chase, gemaakt van MDF. Inclusief lattenbodem van MDF, exclusief matras (70x140cm).

€ 199,00

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Ga elke avond in je dromen mee op patrouille met Chase van Paw Patrol! Dit hippe peuterbed is de ideale overgang van baby- naar eenpersoonsbed. Het is volledig gemaakt op kindermaat: het is laag, wat het in- en uitstappen vergemakkelijkt, en het heeft verhoogde zijden die voorkomen dat je oogappel uit bed valt. Aan het hoofdbord houdt Chase steeds de wacht bij je kleine spruit.

Dit bed is gemaakt van hoogwaardige MDF. Onder het bed beschik je nog eens over 2 stoffen opberglades. Het bed is geschikt voor een matras van 140 x 70 cm. Die is niet inbegrepen, maar kan je wel aankopen op onze site. We raden je hiervoor de Junior Comfort matras aan.

Geschikt voor kindjes van 18 maanden tot 5 jaar.

Meer informatie
Matrasbodem inbegrepen Ja
Belastbaar gewicht 30kg
Geschikt voor matras 70 x 140cm
SKU-Emob MO17713
Merk WorldsApart
Kleur Blauw
Materiaal MDF
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 22.82
Reviews
Merkeninformatie

Over WorldsApart

Worlds Apart wil kinderen laten opgroeien in een boeiende, creatieve omgeving. Het merk biedt daarom heel wat toffe kindermeubelen rond specifieke thema’s aan voor de kleinsten onder ons. Bovendien houdt Worlds Apart zijn ecologische voetafdruk zo laag mogelijk tijdens alle fasen van de productontwikkeling. Zo wil het bedrijf een mooie toekomst garanderen voor alle kinderen, op alle vlakken.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top