Peuterbed met lades Paw Patrol - blauw

€ 139,00

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Peuterbed Paw Patrol van MDF, met 2 stoffen opbergladen. Inclusief lattenbodem van MDF, exclusief matras (70x140cm).

Lengte 142 cm
Breedte / Diepte 77 cm
Hoogte 59 cm
Montagehandleiding Download
Combinaties
=
Korting € 10,70
€ 203,30

Productinformatie

Ga ‘s avonds mee op talloze reddingsacties met je vriendjes van Paw Patrol! Dit peuterbed is volledig gemaakt op kindermaat: het is laag, wat het in- en uitstappen vergemakkelijkt, en het heeft verhoogde zijden die voorkomen dat je oogappel uit bed valt. Op het voeteneinde vind je een kleurrijke afbeelding van het volledige Paw Patrol-team. Ook het hoofdbord is versierd met een mooie tekening. Onderaan beschik je nog eens over 2 stoffen opbergladen, ideaal om beddengoed of speelgoed op te bergen!

Dit peuterbed is gemaakt van MDF en is geschikt voor een matras van 140 x 70 cm. Die is niet inbegrepen, maar kan je wel aankopen op onze site. We raden je hiervoor de Junior Comfort matras aan.

Geschikt voor kindjes van 18 maanden tot 5 jaar.

Meer informatie
Geschikt voor matras 70 x 140cm
Belastbaar gewicht 30kg
Matrasbodem inbegrepen Ja
SKU-Emob WA516PWP
Merk WorldsApart
Materiaal MDF
Stijl Modern
Kleur Blauw
Totaal Gewicht kg 23.5
Merkeninformatie

Over WorldsApart

Worlds Apart wil kinderen laten opgroeien in een boeiende, creatieve omgeving. Het merk biedt daarom heel wat toffe kindermeubelen rond specifieke thema’s aan voor de kleinsten onder ons. Bovendien houdt Worlds Apart zijn ecologische voetafdruk zo laag mogelijk tijdens alle fasen van de productontwikkeling. Zo wil het bedrijf een mooie toekomst garanderen voor alle kinderen, op alle vlakken.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top