Quadruple Autobrake Meerlingwagen

Aanbiedingsprijs € 772,00 Normale prijs € 965,00

2 - 3 weken

Quadruple Autobrake meerlingwagen voor vier kinderen. Deze meerlingwagen garandeert veiligheid voor de kleuters door verschillende functies. Beschikbaar in een antraciete kleur.

Lengte 125 cm
Breedte / Diepte 85 cm
Hoogte 103 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De Quadruple Autobrake meerlingwagen is een droom voor onthaalmoeders of kinderdagverblijven. In deze kinderwagen kunnen vier kindjes, van 6 maanden tot 15 kg. 
De veiligheid van de kleuters wordt verzekerd door de automatische rem. Je kan de kindjes nu gemakkelijk vervoeren door de zwenkwielen. Bovendien zorgen de vier grote wielen vooraan en achteraan voor extra flexibiliteit en stabiliteit. De kinderwagen heeft een antraciete kleur en is gemakkelijk op te bergen.
Elk zitje heeft een verstelbare ruggensteun en voetensteun én beschikt over een 5-punt veiligheidsgordel. De kleuters worden ook beschermd tegen zon, regen of wind dankzij de afneembare zonnekappen. Er zijn ook bumpers voorzien die de veiligheid van je kindjes extra garandeert. 
Ten slotte heeft de Quadruple meerlingwagen ook twee grote boodschappenmanden. Neem alle kindjes gerust mee naar de winkel!

Meer informatie
SKU-Emob CWCWQD2
Merk Childhome
Stijl Modern
Materiaal Staal
Kleur Antraciet
Totaal Gewicht kg 34
Merkeninformatie

Over Childhome

Childhome staat synoniem voor baby- en kinderartikelen van de hoogste kwaliteit. De collectie van Childhome omvat zowel klassieke als trendy meubelen en accessoires. Tijdens de productie wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke materialen. Zo wordt enkel hout van herbebossing gebruikt en worden alle schadelijke stoffen en chemicaliën geweerd uit het productieproces. Bovendien voldoen alle producten aan de strenge Europese kwaliteitsnormen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw kleine schat!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
Alternatieven
Regenhoes voor Sixseater kinderwagen
Regenhoes voor Sixseater kinderwagen
Aanbiedingsprijs € 36,00 Normale prijs € 45,00
Hoes voor vierling buggy
Hoes voor vierling buggy
Aanbiedingsprijs € 36,00 Normale prijs € 45,00
To Top