Rek Step hoog

€ 539,00

3 - 4 weken

Rek Step met 5 legplanken in betonlook, 172 cm hoog.

Productinformatie

Maak een statement in je interieur met rek Step. Dit rek is beschikbaar in een laag en een hoog model die je perfect met elkaar kan combineren. Dit hoge model is 172 cm hoog en beschikt over 5 legplanken, waardoor je over heel wat plaats beschikt om boeken, decoratie, fotokaders en meer te schikken.

Rek Step is gemaakt van honingraatpaneel. De legplanken zijn afgewerkt met een laagje melamine met betonlook. De tussenschotten kregen een moderne zwarte kleur.

Meer informatie
Hout/look Beton
Type deur Zonder deuren
Merk TemaHome
SKU-Emob TH9500.273278
Kleur Zwart, Grijs
Stijl Modern
Materiaal Honingraatpaneel
Totaal Gewicht kg 47
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top