Rek Twin - grijs

€ 525,00

3 - 4 weken

Rek Twin met 18 legplankjes, gemaakt van grijs gelakte spaanplaat.
Lengte 138 cm
Breedte / Diepte 38 cm
Hoogte 187 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Dankzij haar originele design ziet rek Twin er vanuit elke hoek net iets anders uit. Je kan dit rek gebruiken als roomdivider, maar je kan ‘m ook tegen de muur plaatsen zodat je zelf kan kiezen welke objecten je in de spotlight plaatst en welke je net een onopvallend plaatsje geeft.

Rek Twin is gemaakt van grijs gelakte spaanplaat. Ze beschikt over 18 legplankjes (max. draagvermogen: 5 kg per legplank) die je op verschillende hoogtes installeert. Zo is er in dit rek voldoende plaats voor zowel grote als kleine objecten.

Meer informatie
Afwerking Lak
Type deur Zonder deuren
Merk TemaHome
SKU-Emob TH9500.322372
Kleur Grijs
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 60
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top