Roomdivider Fumay

€ 139,00

Niet leverbaar - Uit collectie

Roomdivider Fumay met 8 asymmetrische vakken, met eikdecor en afwerking in betonlook.

Lengte 129 cm
Breedte / Diepte 36 cm
Hoogte 176 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de meubelen van de Fumay-serie creëer je een moderne woonkamer die luxe uitstraalt. De meubelen zijn gemaakt van spaanplaat en hebben een warm eikdecor, wat mooi contrasteert met de details in betonlook.

Deze roomdivider heeft een asymmetrische verdeling en is opgedeeld in 8 vakken. Ideaal om je boeken en mooiste decoratie uit te stallen en tegelijkertijd bv. je bureau af te schermen van de rest van de woonkamer. Combineer roomdivider Fumay met de andere meubelen van dezelfde serie en richt zo jouw woon- en eetkamer volledig naar wens in!

Meer informatie
Type deur Zonder deuren
SKU-Emob PA0332SEPA
Merk Parisot
Materiaal Spaanplaat
Kleur Bruin
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 44
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top