RoomMates muurstickers - 3D Disney Princess figuren

€ 19,00

1 tot 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Muurstickers "3D Disney Princess figuren" voor de kinderkamer, omvat 3 stickers.

Productinformatie

Levensechte 3D stickers van Ariel, Rapunzel en Belle brengen de kamer tot leven. Het perfecte geschenk voor echte prinsessen!

Met deze herbruikbare stickers van RoomMates kan u iedere kamer in een oogwenk omtoveren.  De perfecte manier om uw baby- of kinderkamer op te fleuren! RoomMates muurstickers worden vervaardigd van een hoogwaardig dun en flexibel vinyl.  Ze zijn toepasbaar op tal van verschillende ondergronden zoals geverfde muren, meubelen, accessoires, laptop – covers, tegels, ramen, spiegels etc. U kunt de decoratie weer tijdelijk opbergen, door deze terug op het basisblad te plaatsen.  Klaar voor hergebruik wanneer u maar wilt. Breng de decoratie aan zoals afgebeeld of ga aan de slag met een eigen creatie!

Voordelen:

  • Eenvoudig aan te brengen.
  • Dankzij de unieke kleeftechniek zijn deze zelfklevende decoraties steeds verwijderbaar en verplaatsbaar, zonder de ondergrond te beschadigen en zonder plakresten.
  • Het assortiment is geschikt voor elke leeftijdscategorie.
  • Geschikt voor vrijwel iedere gladde en vetvrije ondergrond. Houd er wel rekening mee dat deze stickers niet geschikt zijn voor onlangs geschilderde muren, de standaard uithardingtijd hiervoor is ongeveer 3 weken.
De snelste, voordeligste en gemakkelijkste oplossing voor een metamorfose van uw kinderkamer!

 

Meer informatie
Weight 0.182
Armleuning Nee
SKU-Emob RMK2381FLT
Merk RoomMates
Breedte Product cm 0
Lengte Product cm 0
Hoogte Product cm 0
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top