RoomMates muurstickers - ABC boom roze

€ 85,00

1 tot 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Muurstickers "ABC boom roze" voor de kinderkamer, bevat 56 stickers.

Productinformatie

Deze prachtige en speelse boom laat u op een originele manier kennismaken met het alfabet. Een combinatie van roze en paarse letters, stijlvolle blaadjes en bruine takken creëren een ontwerp dat perfect past in elke slaapkamer.  Deze stickers kan u makkelijk aanbrengen, verplaatsen en verwijderen. De afmetingen zijn 139,7 x 134,6 cm.

Met deze herbruikbare stickers van RoomMates kan u iedere kamer in een oogwenk omtoveren.  De perfecte manier om uw baby- of kinderkamer op te fleuren! RoomMates muurstickers worden vervaardigd van een hoogwaardig dun en flexibel vinyl.  Ze zijn toepasbaar op tal van verschillende ondergronden zoals geverfde muren, meubelen, accessoires, laptop – covers, tegels, ramen, spiegels etc. U kunt de decoratie weer tijdelijk opbergen, door deze terug op het basisblad te plaatsen.  Klaar voor hergebruik wanneer u maar wilt. Breng de decoratie aan zoals afgebeeld of ga aan de slag met een eigen creatie!

Voordelen:

  • Eenvoudig aan te brengen.
  • Dankzij de unieke kleeftechniek zijn deze zelfklevende decoraties steeds verwijderbaar en verplaatsbaar, zonder de ondergrond te beschadigen en zonder plakresten.
  • Het assortiment is geschikt voor elke leeftijdscategorie.
  • Geschikt voor vrijwel iedere gladde en vetvrije ondergrond. Houd er wel rekening mee dat deze stickers niet geschikt zijn voor onlangs geschilderde muren, de standaard uithardingtijd hiervoor is ongeveer 3 weken.
De snelste, voordeligste en gemakkelijkste oplossing voor een metamorfose van uw kinderkamer!
Meer informatie
Weight 4.6
Armleuning Nee
Merk RoomMates
SKU-Emob RMK2026SLM
Hoogte Product cm 0
Lengte Product cm 0
Breedte Product cm 0
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top