Salontafel Armando 80x80cm met 4 deuren - eik/wit

Salontafel Armando met 4 deuren, gemaakt uit gelamineerde spaanplaat in san remo eikdecor en zijkanten in Sibiu Lariksdecor. 

€ 189,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Opvallende en moderne salontafel Armando uit spaanplaat met wit frame en zijkanten in Sibiu Lariksdecor en een tafelblad in san remo-eik. De vier deuren zitten telkens loodrecht tegenover elkaar ingebouwd, net als de beide nissen. In die nissen kan je kleine decoraties en afstandsbedieningen opbergen, achter de deuren kan je tijdschriften, boeken of zelfs een laptop veilig en uit het zicht wegbergen. De stevige ABS-randen zorgen voor een robuust en solide geheel, dat landelijk aandoet. Zo schep je een aangename en huiselijke flair in je woonkamer. Deze salontafel is bovendien uiterst gemakkelijk te combineren met de eettafel uit dezelfde Armando-reeks! 

Meer informatie
Vorm Vierkant
Aantal personen n.v.t.
Hout/look Sonoma Eik
Merk Emob
SKU-Emob BGSK-83-429-D4
Stijl Modern
Kleur Wit, Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 43
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top