Salontafel Karsten 109 cm - wit/marmer

Opvallend salontafelmeubel Karsten, gemaakt uit spaanplaat in wit, met accenten in marmerdecor. Meubel afgewerkt met een laagje melamine. 
€ 149,00

3 tot 4 weken

Lengte 59 cm
Breedte / Diepte 109 cm
Hoogte 39 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De woonkamer in de Karsten-collectie is samengesteld op een doordachte en functionele manier en steekt er bovenuit door zijn elegante design.

Dit meubel, dat dienst doet als salontafel, is de blikvanger van de Karsten-collectie. Met een breedte van 109 cm, een hoogte van 39 cm en een diepte van 40 cm is de salontafel de ideale aanvulling op de rest van de meubelreeks. Het meubel is opgebouwd uit twee innovatieve randen en rust op zwarte meubelglijders, waardoor de tafel lijkt te zweven. 

Deze kleurencombinatie van hoofdzakelijk wit en marmerdecor op het bovenblad geeft een stijlvolle look aan dit moderne meubel. De stevige en kwaliteitsvolle ABS-randen en de coating in melaminehars maken het meubel volledig af. 

Ontdek alle meubels binnen de Karsten-reeks van de fabrikant Germania op onze website! 

Meer informatie
Vorm Rechthoek
Aantal personen n.v.t.
Afwerking Melamine
SKU-Emob GM1495-585
Merk Germania
Kleur Wit
Materiaal Melamine, Spaanplaat
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 27
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top