Salontafel Mentor met lade - gebleekte helvezia eik

€ 245,00

3 - 4 weken

Salontafel Mentor met tafelblad in betonlook en decor van gebleekte helvezia eik. Beschikt over 1 lade.
Lengte 60 cm
Breedte / Diepte 110 cm
Hoogte 43 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De meubelen van de Mentor-collectie laten een frisse wind waaien door je interieur en geven je woonkamer een landelijke uitstraling. Deze meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van gebleekte helvezia eik.

Salontafel Mentor beschikt over een ruime lade waarin je jouw afstandsbedieningen en andere kleine spullen kan opbergen. Onder het tafelblad, dat is afgewerkt in betonlook, kan je ook nog enkele spullen kwijt zoals tijdschriften of een mooi boek.

Meer informatie
Aantal personen n.v.t.
Vorm Rechthoek
SKU-Emob GTJ0R087
Merk Gami
Stijl Landelijk
Kleur Wit
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 33.4
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top