Salontafel SoHo - acacia / ijzer - powdercoated black

Matte finish, Zwart gepoedercoat frame, Massief acaciahout blad met natuurlijke boomrand, Ieder product is uniek, Live edge blad van 4 cm dik, 120x60x40 cm
€ 409,00

Niet op voorraad

Productinformatie

Deze prachtige salontafel SoHo van HSM Collection is gemaakt Acaciahout. Dit is een bijzonder duurzame hardhoutsoort die al heel lang voor meubels wordt gebruikt. Met name de fijne korrel, vlamtekening en de veranderende kleurnuances geven meubels gemaakt van acacia een solide en warme uitstraling. Acacia is uniek en kenmerkend in elk opzicht. De vorm, structuur en kleur van het acaciahout is niet gelijk aan een ander stuk hout. Bij deze unieke Acacia boomstamtafel is de vorm van de stam behouden in het maar liefst 4 cm dikke blad. Het stoere industriele stalen onderstel maakt de tafel helemaal af.
Meer informatie
Merk HSM
SKU-Emob HSMC-CT120
Materiaal Ijzer, Massief hout
Kleur Bruin, Zwart
Totaal Gewicht kg 46
Reviews
Merkeninformatie

Over HSM

Henk Schram Meubelen heeft slechts één doel: van ieder huis een thuis maken. Dat doen ze met kwaliteitsmeubelen en decoratie met industriële en eigentijdse invloeden. De meubelen zijn gemaakt van exotische houtsoorten in combinatie met metaal van hoge kwaliteit. Ontdek het assortiment van HSM en vind het ontbrekende puzzelstukje in je interieur!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top