Salontafel Vanessa

€ 175,00

1 tot 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Salontafel Vanessa met lade en 2 open vakken. Gemaakt van spaanplaat, afgewerkt in eikdecor.

Productinformatie

De Vanessa-collectie verenigt zonder moeite de landelijke en industriële interieurstijlen. De meubelen zijn gemaakt van spaanplaat en werden afgewerkt in eikdecor, wat een gezellige uitstraling geeft aan jouw interieur. Dit landelijke karakter wordt mooi in evenwicht gebracht door de zwarte metalen details. Alle deuren en laden zijn uitgerust met een softclose systeem.

Deze salontafel beschikt over een lade aan de ene kant en 2 open vakken aan de andere kant en biedt je zo ook ruime opbergmogelijkheden!

Vervolledig jouw woonkamer met bijpassende stoelen en de andere meubelen van de Vanessa-collectie en introduceer een landelijk-industriële stijl in jouw interieur!

Meer informatie
Aantal personen n.v.t.
Vorm Rechthoek
Hout/look Eik
Merk Parisot
SKU-Emob PA0327TABA
Stijl Landelijk
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 31
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top