Schoenenkast Manno 3 lades - zwart/Helvezia eik

€ 169,00

3 - 4 weken

Schoenenkast Manno in industriële stijl, beschikt over 3 lades. Gemaakt van spaanplaat.

Productinformatie

Met de Manno-collectie creëer je een industrieel interieur dat ook strak oogt. De meubelen zijn gemaakt van spaanplaat en zijn bekleed met een papieren decor. Het zwart vormt een geslaagde combinatie met het warme houtdecor. Met de Manno meubelen creëer je met andere woorden een stoer en toch gezellig interieur!

Deze schoenenkast bestaat uit 3 lades met elk 2 niveaus. Je kunt in totaal zo'n 12 paar schoenen opbergen in de kast. De bovenste lade is versierd met een metalen labelhouder.
Ontdek ook de andere meubelen van dezelfde collectie en kom thuis in een harmonieus interieur!

Meer informatie
Samenstelling 3 lades
SKU-Emob GTE13044
Merk Gami
Stijl Industrieel
Kleur Zwart
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 27.3
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top