Schoenen- & opbergkast Mason - grafiet/wit

Multifunctionele draaikast Larsen, gemaakt uit spaanplaat in grafietdecor en accenten in wit.  Afgewerkt met een laagje melamine. 
€ 199,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 18 cm
Breedte / Diepte 50 cm
Hoogte 195 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Ben je op zoek naar een opvallend, maar tegelijk nuttig meubelontwerp voor je schoenen? Dan ben je met deze Mason-opbergsensatie in grafietdecor met witte accenten absoluut aan het juiste adres. Met een hoogte van 195 cm en een diepte van slechts 18 cm is deze draaikast een slank en elegant meubel dat zelfs in de kleinste hal kan worden opgesteld. De robuuste draaikast met vier verstelbare legplanken binnenin dient in se als schoenenopbergkast voor een tiental paar schoenen, maar kan evengoed als extravagant meubel ingezet worden om keuken- of badkamerspullen in op te bergen. Dit alles zit mooi weggewerkt door de spiegel die aan de voorkant is gemonteerd. De discrete witmetalen voet maakt het mogelijk om het meubel elegant en eenvoudig te openen en te sluiten. 

Ontdek alle meubels van de Duitse meubelfabrikant Germania op de website van Emob! 

Meer informatie
Type deur Spiegeldeur
Samenstelling 1 deur
Aantal paar schoenen 6 tot 10 paar
Afwerking Melamine
Merk Germania
SKU-Emob GM2998-569
Kleur Wit, Grijs
Stijl Modern
Materiaal Melamine, Spaanplaat, Glas
Totaal Gewicht kg 27.8
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top