Schoenenkast Timo 160cm met 4 deuren - wit

Schoenenkast Timo met 4 deuren, gemaakt uit witte spaanplaat. Voor- en bovenkant van het meubel in thermogevormde MDF en afgewerkt met een laagje melamine. 
€ 459,00

3 tot 4 weken

Lengte 160 cm
Breedte / Diepte 34 cm
Hoogte 127 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de witte Timo-schoenenkast van de Duitse meubelfabrikant Germania maak je voor eens en voor altijd komaf met rondslingerende schoenen. Met behulp van de 28 metalen schoenenplanken kan het meubel kan namelijk plaats bieden aan 32 paar schoenen. Bovendien zijn de metalen schoenenbodems zo gefabriceerd dat je schoenen met (hoge) hakken eenvoudig kan opbergen. De hoogglanzende fronten in wit en opvallende handgrepen in chroom zorgen voor een moderne en strakke look. De stevige en kwaliteitsvolle ABS-randen, de soft-close deurdemping en de coating in melaminehars maken het meubel volledig af.

Ontdek deze en andere Germania-reeksen op onze website! 


Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 4 deuren
Aantal paar schoenen 26 tot 30 paar
Afwerking Melamine
Merk Germania
SKU-Emob GM3182-84
Kleur Wit
Stijl Modern
Materiaal Melamine, MDF, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 76.72
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top