Set Legplanken Gustaf - wit

Set legplanken Gustaf, gemaakt uit wit gelakte MDF. De planken zijn compatibel met de kledingkast uit de Gustaf-collectie. 

€ 59,00

3 tot 4 weken

Productinformatie

De kindercollectie Gustaf van de Deense fabrikant Steens is voor hen die een Scandinavische stijl naar een hoger niveau willen tillen. Deze set legplanken dienen gebruikt te worden voor de kledingkast in de Gustaf-collectie. 

Vind hier alle meubels van de Gustaf-collectie om je kinderkamer tot een fantastisch geheel te maken. Voor de kinderen en ouders die graag wat fellere kleuren zien: ook in het mintgroen zijn alle meubels van deze collectie beschikbaar. 

Meer informatie
Merk Steens
SKU-Emob ST3601660058000F
Materiaal MDF
Stijl Landelijk, Scandinavisch
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 11.4
Reviews
Merkeninformatie

Over Steens

Steens is een Deense meubelfabrikant die garant staat voor een Scandinavische en landelijke stijl. De meubels worden stuk voor stuk gemaakt uit hoogwaardige materialen, zoals massief hout of MDF. Het kwaliteitsvolle hout wordt door de fabrikant op een uiterst zorgvuldige manier behandeld en tot prachtige meubels verwerkt. Het merk biedt bovendien van een aantal reeksen volledige collecties aan zodat je in enkele klikken een complete kinderkamer, slaapkamer of woonkamer kan inrichten met mooi bij elkaar passende meubels.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top