Bijzettafel Junction 150x35cm 3 legplanken - zwart/bruin

Bijzettafel of open kast Junction, gemaakt uit een zwart metalen frame, twee bruine legplanken en een grote onderplank in teakhout. 
€ 369,00

Tijdelijk uitgeput

Productinformatie

Deze bijzettafel Junction, die even goed als open kast kan dienst doen, geeft een stoere, industriële look aan de ruimte waarin je het meubel gebruikt. Het stevige metalen ontwerp biedt de nodige stevigheid, waardoor je decoratie er gemakkelijk kan op uitstallen. De handige onderplank zorgt ervoor dat je nog extra mogelijkheden hebt om je favoriete boeken of magazines netjes weg te leggen. Het oude hout geeft een leuk cachet aan de legplanken. We noemen dit modern met een natuurlijk tintje. Emob biedt dit meubel ook aan in andere afmetingen. 
Meer informatie
SKU-Emob HSCACN153
Merk HSM
Stijl Industrieel, Modern
Materiaal Ijzer, Massief hout
Kleur Bruin, Zwart
Totaal Gewicht kg 19
Reviews
Merkeninformatie

Over HSM

Henk Schram Meubelen heeft slechts één doel: van ieder huis een thuis maken. Dat doen ze met kwaliteitsmeubelen en decoratie met industriële en eigentijdse invloeden. De meubelen zijn gemaakt van exotische houtsoorten in combinatie met metaal van hoge kwaliteit. Ontdek het assortiment van HSM en vind het ontbrekende puzzelstukje in je interieur!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top