Kajuitbed Silversparkle met kastmodule

€ 2.009,00

2 tot 4 weken

Kajuitbed Silversparkle met boomhut en kastmodule. Gemaakt van massieve den, geschikt voor een matras van 90 x 200 cm. Inclusief lattenbodem.

Productinformatie

Ook meisjes verdienen hun eigen supercoole kamer! Met het hutbed Silversparkle neem je alvast een grote stap in de goede richting. Dit bed is samengesteld uit een kajuitbed, een kastmodule met 2 opbergvakken, een lade en een open vak en een Silversparkle boomhut. Deze hut is ideaal om verstoppertje te spelen, verhalen te vertellen, een stevig kussengevecht te houden, lekker te relaxen of gewoon zalig te slapen.

Het bed is gemaakt uit massieve den en is geschikt voor een matras van 90 x 200 cm. Hiervoor raden we jou de Sainergy 15 matras aan, die je ook op onze site terugvindt. De rolbodem bestaat uit 16 latten en is inbegrepen. Om de boomhut nog net dat tikje specialer te maken, kan je het open gedeelte versieren met een romantische voile met bloemen. Ook kan je het bed opfleuren met optionele bloemendecoratie.

Afmetingen:

  • H181 x B207 x D102 cm

Is je kind te groot geworden voor het hutbed? Dan kan je de hut weghalen en het bed gebruiken als een gewoon kajuitbed (83 cm hoog).

Meer informatie
Matrasbodem inbegrepen Nee
Belastbaar gewicht 120kg
Merk Lifetime
SKU-Emob LTCOMPO01
Kleur Wit
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 156.7
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top