Sofa Syrakus

€ 629,00

3 - 4 weken

Sofa Syrakus met luxueuze, vintage uitstraling. Met houten pootjes en velours bekleding.

Productinformatie

Sofa Syrakus biedt je een unieke plaats waar je heerlijk kan loungen en ontspannen. Dit vintage bankstel wordt de blikvanger van je interieur: de velours bekleding (60% viscose, 40% polyester) met diverse patronen, de asymmetrische rugleuning, de sierlijke poten... Ze vragen allemaal om je aandacht terwijl ze tegelijkertijd een samenhangend geheel vormen.

Leuk detail: bankstel Syrakus behoort tot de Unique-collectie van het merk Interlink en is, zoals de naam al doet vermoeden, uniek. Je kan er dus zeker van zijn dat je nooit een exacte kopie van jouw meubelstuk tegenkomt in ander interieur.

Meer informatie
Belastbaar gewicht 180kg
SKU-Emob IL99805086
Merk Interlink
Stijl Klassiek
Kleur Zwart, Zilver
Materiaal Velours
Totaal Gewicht kg 59.2
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top