Sokkel Essex groot - wit

Witte sokkel Essex met legplank, gemaakt van spaanplaat, 30 x 30 x 89 cm.

€ 79,00

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Ben je nog op zoek naar een uniek plekje voor dat ene beeldje, die mooie vaas of die speciale foto? De witte sokkel Essex biedt soelaas! Bovendien kan je deze decoratieve sokkel ook als opbergkastje gebruiken. Het valt niet meteen op, maar er is ook een deurtje aan, waarachter een handige legplank verborgen zit.

Sokkel Essex is gemaakt van hoogwaardige spaanplaat en zorgt voor een landelijke sfeer in je hal of woonkamer. Ook verkrijgbaar in andere kleuren en in een kleinere versie.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 1 deur
SKU-Emob FMD641-002-3
Merk FMD
Stijl Landelijk
Materiaal Spaanplaat
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 13.37
Reviews
Merkeninformatie

Over FMD

FMD is een Duits merk dat al drie decennia lang hoogwaardige meubelen voor binnenshuis produceert en door de jaren heen uitgegroeid is tot een internationale speler. Achter het merk staat een gemotiveerd team dat de strengste kwaliteitsnormen hoog in het vaandel draagt. Je merkt meteen hoe eenvoudig de meubelen te monteren zijn dankzij gebruiksvriendelijke handleidingen waarin alles stap voor stap staat uitgelegd aan de hand van gedetailleerde tekeningen. FMD zet zich bovendien in voor duurzaamheid, zo is al het gebruikte hout PEFC-gecertificeerd.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top