Sokkel Essex klein - eik

Sokkel Essex met legplank, decor eik, gemaakt van spaanplaat, 30 x 30 x 58 cm.

€ 69,00

3 tot 4 weken

Productinformatie

Ben je nog op zoek naar een uniek plekje voor dat ene beeldje, die mooie vaas of die speciale foto? De sokkel Essex met eikenhouten decor biedt soelaas! Bovendien kan je deze decoratieve sokkel ook als opbergkastje gebruiken. Het valt niet meteen op, maar er is ook een deurtje aan, waarachter een handige legplank verborgen zit.

Sokkel Essex is gemaakt van hoogwaardige spaanplaat en zorgt voor een landelijke sfeer in je hal of woonkamer. Ook verkrijgbaar in andere kleuren en in een grotere versie.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Hout/look Eik
Samenstelling 1 deur
Merk FMD
SKU-Emob FMD641-001-3
Kleur Bruin
Stijl Landelijk
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 9.64
Reviews
Merkeninformatie

Over FMD

FMD is een Duits merk dat al drie decennia lang hoogwaardige meubelen voor binnenshuis produceert en door de jaren heen uitgegroeid is tot een internationale speler. Achter het merk staat een gemotiveerd team dat de strengste kwaliteitsnormen hoog in het vaandel draagt. Je merkt meteen hoe eenvoudig de meubelen te monteren zijn dankzij gebruiksvriendelijke handleidingen waarin alles stap voor stap staat uitgelegd aan de hand van gedetailleerde tekeningen. FMD zet zich bovendien in voor duurzaamheid, zo is al het gebruikte hout PEFC-gecertificeerd.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top