Speelhuisjes

Speelgoedhuisjes: volwassen niet toegelaten!

De categorie speelhuisjes kan opgedeeld worden in drie categorieën: de speelhuisjes die vervaardigd zijn uit kunststof, de speelhuisjes die uit hout gemaakt zijn en daarnaast nog een categorie vol extra accessoires die zorgen voor leuke details in en rond het huisje.

Maak van uw tuin een nog leukere plek voor uw kinderen dankzij een van onze vele speelhuisjes. Met een beetje fantasie en creativiteit beleven uw kinderen, vriendjes en neefjes of nichtjes hier dag na dag urenlang speelplezier. De ene dag is het speelgoedhuisje een geheim kamp, de andere dag een gezellig winkeltje. De kinderen zijn baas in hun speelgoedhuisje!

Sommige speelhuisjes staan volledig op de grond, andere staan op poten, waardoor er onder het huisje ruimte is voor een zandbak of waardoor er mogelijkheid tot een glijbaan is. Het maakt het allemaal alleen maar leuker. Wat ook voor meer plezier zorgt, zijn de vele accessoires die u kunt toevoegen aan de huisjes zoals brievenbussen,  vlaggen, periscopen,… Op die manier brengt u een bepaalde sfeer of een bepaald thema, al zijn bepaalde huisjes zelf al gewijd aan een bepaald thema.