Zand- en watertafels

Zand en water, de ingrediënten voor een leuke namiddag!

Kinderen trekken maar wat graag naar de zee om volop in het water te spelen, zandkastelen te bouwen, putten te graven op de kustlijn, dammen te bouwen… Heerlijk! Maar het is natuurlijk onmogelijk om elke keer naar de kust te trekken bij mooi weer hiervoor (tenzij je vlakbij woont natuurlijk). Zand- en watertafels zorgen hier voor de oplossing. Breng een klein beetje zee, maar vooral heel veel speelplezier naar de tuin dankzij een zand- en watertafel.

Bij Emob vind je verschillende modellen. Bij de ene tafel komt er een parasol bij, zo staan of zitten de kids niet constant in de volle zon, bij de andere tafel een waterrad of een waterval of… Sommige tafels kunnen bovendien in een handomdraai omgetoverd worden in een picknicktafel. Zo kunnen de kinderen na het spelen even uitblazen aan de tafel met een drankje, een boterham eten of een leuk spelletje spelen.

Vanaf nu breng je dus het plezier van aan de zee naar jouw eigen tuin. En terwijl de kinderen druk in de weer zijn, kan je ondertussen lekker een kleurtje opdoen. Ook voor deze producten en al het andere speelgoed bij Emob geldt: levering binnen 48u aan het scherpste tarief!