Zandbakken

Zandkastelen bouwen in eigen tuin

Het is zo een van die dingen die elke familie op een gegeven moment wel in de tuin heeft staan. Een zandbak! Kinderen gaan heel graag naar de zee om zandkastelen te bouwen, maar je kan natuurlijk onmogelijk elke zonnige dag naar zee gaan om met jouw zoon of dochter een zandcreatie te bouwen. Een heel goed alternatief is de zandbak! Telkens het mooi weer is kunnen de kinderen zich laten gaan in de tuin. Ondertussen kan je natuurlijk zelf ook genieten van de zon en een bruin kleurtje opdoen.

Bij minder mooi weer kunnen heel wat van onze zandbakken meteen afgedekt worden. Sommige zandbakken komen zelfs met een speelhuisje erbij. De zandbak kan dan onder het huisje geschoven worden. Je vindt bij Emob zowel (grote of kleine) houten zandbakken als kleinere, speelsere zandbakjes uit kunststof. Nog leuker wordt het met een zandbak in de vorm van een diertje: zoals een krab of een kikker.

Naast zandbakken op zich, ben je misschien mogelijk ook geïnteresseerd in zand- en watertafels. Op die manier krijgen de kinderen nog meer dat zeegevoel. En dat gewoon in de eigen tuin!