Speelkoffer Gustaf - wit

Speelkoffer Gustaf, gemaakt uit wit gelakte MDF. Ideaal om al het speelgoed van je kindje in op te bergen. 

€ 119,00

3 tot 4 weken

Productinformatie

De Gustaf speelkoffer komt zeker van pas in elke speel- of kinderkamer. Zo heb je meteen voldoende opbergruimte voor al het speelgoed van je kindje en hoef je niet telkens de kinderkamer opnieuw op te ruimen. 

De elegante Gustaf-collectie van de Deense fabrikant Steens is voor hen die een Scandinavische stijl naar een hoger niveau willen tillen. De houten pootjes in combinatie met de wit gelakte MDF zorgen voor de ideale match tussen een Scandinavische en landelijke stijl in jouw kinderkamer.

Vind hier alle meubels van de Gustaf-collectie om je kinderkamer tot een fantastisch geheel te maken. Ook in het wit zijn alle meubels van deze collectie beschikbaar. 

Meer informatie
Type deur Opklapdeur
Samenstelling 1 deur
Afwerking Lak
SKU-Emob ST3603800058000F
Merk Steens
Stijl Landelijk, Scandinavisch
Materiaal MDF
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 15.4
Reviews
Merkeninformatie

Over Steens

Steens is een Deense meubelfabrikant die garant staat voor een Scandinavische en landelijke stijl. De meubels worden stuk voor stuk gemaakt uit hoogwaardige materialen, zoals massief hout of MDF. Het kwaliteitsvolle hout wordt door de fabrikant op een uiterst zorgvuldige manier behandeld en tot prachtige meubels verwerkt. Het merk biedt bovendien van een aantal reeksen volledige collecties aan zodat je in enkele klikken een complete kinderkamer, slaapkamer of woonkamer kan inrichten met mooi bij elkaar passende meubels.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top