Spider-Man peuterbed met bedlades

€ 175,00

3 - 4 weken

Spider-Man peuterbed met bedlades, gemaakt uit MDF. Nachtlampje, bedlades en lattenbodem inbegrepen.

Combinaties
=
Korting € 13,20
€ 250,80

Productinformatie

Dit peuterbed is ideaal wanneer je kindje te klein is voor het babybed maar te groot is voor een echt kinderbed.

Bovendien heeft dit bed een heel leuk thema! Dankzij dit peuterbed zal je kindje urenlang dromen over de avonturen van Peter Parker! Daarnaast geven de ogen van Spider-Man licht in het donker, zo beschikt je kindje meteen over een nachtlampje!

Het bed is gemaakt uit MDF en is voorzien van twee verhoogde zijdes, zodat zowel jij als je kindje op beide oren slapen. Onder het bed zijn er ook twee bedlades waar je heel wat spulletjes van je kindje in kan opbergen. De lattenbodem van dit bed is inbegrepen. Het is geschikt voor een matras van 70x140, die apart aangekocht moet worden.

Geschikt voor kinderen van 18 maanden tot 5 jaar.

Meer informatie
Belastbaar gewicht 30kg
Matrasbodem inbegrepen Ja
Geschikt voor matras 70 x 140cm
SKU-Emob WA509SDR
Merk WorldsApart
Stijl Modern
Kleur Blauw, Rood
Materiaal MDF
Totaal Gewicht kg 24.93
Reviews
Merkeninformatie

Over WorldsApart

Worlds Apart wil kinderen laten opgroeien in een boeiende, creatieve omgeving. Het merk biedt daarom heel wat toffe kindermeubelen rond specifieke thema’s aan voor de kleinsten onder ons. Bovendien houdt Worlds Apart zijn ecologische voetafdruk zo laag mogelijk tijdens alle fasen van de productontwikkeling. Zo wil het bedrijf een mooie toekomst garanderen voor alle kinderen, op alle vlakken.
Productvragen
Is 77 cm horizontaal of verticaal?

De lengte van het bed is 142 cm, dit is gemeten tussen hoofd- en voeteneinde. De breedte van het bed (dus breedte van het hoofd- en voetbord) is 77 cm.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top