Spiegelkast Madoc

Spiegelkast Madoc met deur, 6 kleine en 2 grotere legplankjes en spiegel. Gemaakt van spaanplaat met decor van verweerd hout en donkergrijze details.

€ 119,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Met de meubelen van de Madoc-collectie creëer je een badkamer met karakter, dat vooral bepaald wordt door de verweerd houten look. De donkergrijze details zorgen voor een moderne toets en vormen een verrassend geslaagde combinatie met het houtdecor.


Deze spiegelkast is gemaakt van spaanplaat en is uitgerust met een deur met spiegel, 2 legplanken binnenin en 3 legplankjes aan elke kant van het deurtje.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 1 deur
Opties Met spiegel
SKU-Emob FMD952-005
Merk FMD
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 18.46
Reviews
Merkeninformatie

Over FMD

FMD is een Duits merk dat al drie decennia lang hoogwaardige meubelen voor binnenshuis produceert en door de jaren heen uitgegroeid is tot een internationale speler. Achter het merk staat een gemotiveerd team dat de strengste kwaliteitsnormen hoog in het vaandel draagt. Je merkt meteen hoe eenvoudig de meubelen te monteren zijn dankzij gebruiksvriendelijke handleidingen waarin alles stap voor stap staat uitgelegd aan de hand van gedetailleerde tekeningen. FMD zet zich bovendien in voor duurzaamheid, zo is al het gebruikte hout PEFC-gecertificeerd.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top