Spiegelkast Neapel 60cm

Spiegelkast Neapel 60cm met 3 spiegeldeuren, 2 nissen, 4 glazen legplanken en 2 halogeenspotjes. Vervaardigd uit MDF en spaanplaat .

€ 155,00

4 tot 5 weken

Productinformatie

Ruime spiegelkast Neapel met maar liefst 3 spiegeldeuren en halogeenverlichting (2 spots van 40W). In totaal zijn er 4 glazen legplankjes, waarvan 2 in de middelste kast. De buitenste kasten hebben onderaan nog een open opbergvakje. Kortom, een multifunctioneel én stijlvol badkamermeubel met klassieke look. Vervaardigd uit MDF en spaanplaat met melaminehars coating.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Opties Met spiegel, Met verlichting
SKU-Emob HD180.0001
Merk Held
Stijl Klassiek
Materiaal MDF, Spaanplaat
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 20
Reviews
Merkeninformatie

Over Held

Held meubilair is een Duitse fabrikant die werd opgericht in 1933 en zich voornamelijk toelegt op de productie van badkamermeubelen. Het bedrijf produceert uitsluitend in Duitsland en gebruikt enkel hout uit PEFC-gecertificeerde, Duitse bosbouw. Naast functionaliteit, design en innovatie staat dus ook duurzaamheid nadrukkelijk op de voorgrond. Bestel een wastafelkast, spiegelkast en andere badkamermeubels op de website van Emob. Je kunt online badkamermeubels bestellen voor zowel kleine als ruime badkamers en deze selecteren op basis van uw behoeften. Ontdek het aanbod hier!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top