Stabureau Space 70cm - eik/wit

Stabureau Space met lade, legplank en sleuf voor tablet en smartphone.
€ 439,00

3 tot 4 weken

Lengte 70 cm
Breedte / Diepte 51 cm
Hoogte 101 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Dit functionele stabureau heeft jou heel wat te bieden: een ergonomische werkplek, een sleuf waarin je je tablet en smartphone kan rechtzetten, ruimte om jouw kabels netjes op te bergen, een lade, een open vakje en een legplank. Je kan dit meubel niet alleen gebruiken als stabureau, maar ook als receptiebalie, laptopstandaard of schrijftafel.

De witte poten van bureau Space zijn gemaakt van metaal. Het bureaublad is gemaakt van spaanplaat en MDF en is afwerkt met een laagje eikfineer en witte lak.

Meer informatie
Hout/look Eik
Afwerking Lak, Fineer
Samenstelling 1 lade
Opties Met lades
Hoogte bureaublad 101
SKU-Emob TH9003.053719
Merk TemaHome
Kleur Wit, Bruin
Materiaal MDF, Metaal, Spaanplaat
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 24
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top