Stabureau Stanley - grijs

Lessenaar/stabureau Stanley, gemaakt uit grijze spaanplaat en afgewerkt met een laagje melamine. 

€ 219,00

3 tot 4 weken

Lengte 65 cm
Breedte / Diepte 37 cm
Hoogte 131 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De Stanley-lessenaars of stabureaus zijn een praktisch meubel voor elk kantoor of voor een presentatie- en ontvangstruimte. Deze grijze versie kenmerkt zich door de grafietaccenten. Met uitgeklapte armen is het meubel 140cm breed, met ingeklapte armen 65cm. Op de hoogte van 130 cm kan je gemakkelijk de nodige documenten plaatsen op het opengeklapte werkblad, dat bovendien voorzien is van een anti-sliprail. De hoek kan je gemakkelijk zelf bepalen met behulp van de verstelinrichting. Hoogwaardige ABS-randen en een melaminehars geven het meubel een robuuste afwerking. Het sta-bureau is uitgerust met metalen handgrepen in een zilvermatte kleur. 

Perfect presenteren is werkelijk kinderspel met deze lessenaar!

Dit meubel is ook verkrijgbaar in een witte uitvoering. Ontdek alle meubels van de Duitse meubelfabrikant Germania op de website van Emob! 

Meer informatie
Samenstelling 1 lade
Afwerking Melamine
Hoogte bureaublad 130
SKU-Emob GM0460-570
Merk Germania
Kleur Grijs
Materiaal Melamine, Spaanplaat
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 28.9
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top