Stapelbed Family 90/120 - white wash

€ 1.269,00

2 tot 4 weken

Stapelbed Family, white wash, geschikt voor een matras van 90 x 200 cm bovenaan en 120 x 200 cm onderaan. Lattenbodems inbegrepen.

Lengte 207 cm
Breedte / Diepte 132 cm
Hoogte 177 cm
Montagehandleiding Download
Combinaties
=
Korting € 80,15
€ 1.522,85

Productinformatie

Slapen je kinderen graag in dezelfde kamer? Komen er vaak vriendjes van je kinderen slapen? Of wil je je logeerkamer inrichten? Wat jouw reden ook is om voor een stapelbed te kiezen, met het stapelbed Family maak je sowieso de juiste keuze.

Dit stevige bed is gemaakt van massief dennenhout. Het bovenste bed is geschikt voor een matras van 90 x 200 cm. Het onderste bed is geschikt voor een matras van 120 x 200 cm. We raden je telkens de Comfort matras aan. 

De luxe lattenbodems bestaan uit 28 latten en zijn inbegrepen.

De afstand tussen de bedden bedraagt 104 cm. Je kan dit stapelbed ook als 2 aparte bedden monteren. Het kan worden gemonteerd zoals op de foto of in spiegelbeeld.

Afmetingen

  • H177 x B132 x L207 cm

Het stapelbed Family is ook beschikbaar in een wit gelakte versie. Wil je graag 3 personen te slapen leggen? Kies dan voor de versie met een 2-persoonsbed van 140 cm breed onderaan. Je vindt alle versies terug op onze site. Bovendien vind je hier ook heel wat leuke dekbedovertrekken en accessoires die perfect bij dit bed passen. Ontdek ze snel!

Meer informatie
Belastbaar gewicht 120kg
Matrasbodem inbegrepen Nee
SKU-Emob LT4672-01W
Merk Lifetime
Materiaal Massief hout
Stijl Modern
Kleur Beige
Totaal Gewicht kg 98.3
Merkeninformatie

Over Lifetime

Het Deense merk Lifetime is een familiebedrijf met een passie voor degelijke, speelse kindermeubelen. Al meer dan 40 jaar lang worden alle meubelen in Denemarken geproduceerd, met aandacht voor duurzame en milieuvriendelijke materialen. Zo worden alle meubelen gemaakt van grenenhout en zijn alle lakken en beitsen ook milieuvriendelijk. Bovendien plant het bedrijf een nieuwe boom voor elke boom die gekapt wordt voor de productie van hun meubelen.
Productvragen
Beste, Is dit stapelbed geschikt voor twee volwassen personen

Dit stapelbed kan ook gebruikt worden door twee volwassenen zolang het belastbare gewicht niet overschreden wordt.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top