Stapelbed Leo - Blauw / Roze

Aanbiedingsprijs € 355,00 Normale prijs € 395,00

3 tot 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Stapelbed Leo uit spaanplaat, met een wit decor. De kleurplaten in de kastjes zijn blauw of roze, volgens eigen voorkeur. Matrasbodems inbegrepen, geschikt voor een matras van 90x200 cm.

Productinformatie

Tof en jong stapelbed in hoogwaardige beklede spaanplaat afgewerkt in een wit decor. Beide bedden beschikken over een horizontale bibliotheek met een gekleurde achterplaat. Deze plaat is grijsblauw aan de ene kant en roze aan de andere. Je kan dus zelf kiezen welke kleur je op het voorplan brengt. Zo is het mogelijk om onderaan een roze achtergrond te plaatsen voor jouw dochter en bovenaan een blauwe achtergrond voor jouw zoon.

Het stapelbed is uitgerust met een gemakkelijke en brede trap en de verhoogde zijden voorkomen dat jouw kind er niet uitrolt tijdens het slapen of tijdens het spelen. Let wel, je kan het bed enkel zoals op de foto monteren.

Elke bibliotheek heeft 3 opbergvakken en een lange legplank. Dit betekent dat behalve slapen en spelen, jouw kinderen ook allerlei spulletjes en boeken kunnen opbergen. Als exta optie kan je nog een lade aankopen om kleine spulletjes in op te bergen. 

Dit stapelbed wordt geleverd inclusief matrasbodems en is geschikt voor elke matras van 200 x 90cm. Voor dit bed raden we jou de Comfort matras aan. Deze matras past mooi in het bed en heeft een ideale hoogte. Op onze website vind je ook allerlei decoratie voor het bed, zoals dekbedovertrekken en decoratieve kussens.

Meer informatie
Weight 143
Geschikt voor matras 90 x 200cm
Matrasbodem inbegrepen Ja
Armleuning Nee
Belastbaar gewicht 80kg
Merk Parisot
SKU-Emob PA2344LIS3
Stijl Modern
Kleur Wit
Materiaal Spaanplaat
Hoogte Product cm 165
Lengte Product cm 207.2
Breedte Product cm 131.9
Stapelbed Leo - Blauw / Roze
5%
Aanbiedingsprijs € 355,00 Normale prijs € 395,00
+
=
Korting € 32,65
€ 620,35
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top