Stapelbed Maceo rechte trap - white wash

€ 1.125,00

3 tot 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Stapelbed Maceo met rechte trap, white wash, gemaakt van massief dennenhout. Geschikt voor 2 matrassen van 90 x 200 cm. Lattenbodems inbegrepen.

Productinformatie

Het bed Maceo is de ideale oplossing voor wie een kamer onder een schuin dak heeft en toch een stapelbed wil zetten. Dit stevige bed is gemaakt van massief dennenhout en is geschikt voor 2 matrassen van 90 x 200 cm. Hiervoor raden we de Comfort matras aan, die je ook op onze site terugvindt. De rolbodems bestaan uit 16 latten en zijn inbegrepen. Via de rechte ladder bereik je het bovenste bed, dat met de verhoogde zijden extra uitvalbeveiliging biedt. Je kan het bed monteren zoals op de foto of in spiegelbeeld.

Afmetingen

  • H128 x B102 x L325 cm

De hoogte onder het bovenste bed bedraagt 89 cm, de hoogte onder het onderste bed bedraagt 25 cm. De afstand tussen de bedzijden bedraagt 54 cm.

Je kan het stapelbed Maceo ook monteren als 2 gewone eenpersoonsbedden. Dit bed is ook beschikbaar in een wit gelakte versie en met een schuine trap.

Op onze site vind je bovendien heel wat leuke dekbedovertrekken en accessoires die perfect bij dit bed passen. Ontdek ze snel!

Meer informatie
Weight 52.8
Matrasbodem inbegrepen Nee
Armleuning Nee
Belastbaar gewicht 120kg
Merk Lifetime
SKU-Emob LT4644-01W
Stijl Modern
Kleur Wit
Hoogte Product cm 128
Lengte Product cm 325
Breedte Product cm 102
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top