Supra deur/traphekje - wit

Supra deur- of traphekje gemaakt uit metaal. Heeft een witte kleur en beschikt over een aanpasbare breedte. Beschikt ook over een safe-lock-sluitingsysteem.

€ 69,95

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Dit Supra deur- of traphekje is ideaal om de veiligheid van je kindje te garanderen.

Je kan kiezen waar je dit hekje monteert aangezien je de breedte ervan kan uitbreiden van 75 tot 110cm.

Het Supra deur- of traphekje heeft een witte kleur en is gemaakt uit metaal. Je kan het monteren aan de muur door middel van schroeven, zo is het ook niet mogelijk om erover te struikelen.

Dit hekje beschikt ook over een safe-lock-sluitingssyteem. Dit betekent dat je het enkel kan openen wanneer je de twee knoppen induwt en het handvat optilt. Het is ook mogelijk om het hekje in de twee richtingen te openen.

LET OP: Dit deurhekje kan enkel gebruikt worden voor kinderen tot 2 jaar. Lees ook goed de instructies na wanneer je het hekje monteert.

Meer informatie
Merk Childhome
SKU-Emob CWVHSUW
Kleur Wit
Stijl Modern
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 4.3
Merkeninformatie

Over Childhome

Childhome staat synoniem voor baby- en kinderartikelen van de hoogste kwaliteit. De collectie van Childhome omvat zowel klassieke als trendy meubelen en accessoires. Tijdens de productie wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke materialen. Zo wordt enkel hout van herbebossing gebruikt en worden alle schadelijke stoffen en chemicaliën geweerd uit het productieproces. Bovendien voldoen alle producten aan de strenge Europese kwaliteitsnormen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw kleine schat!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top