Tafel Claudia met klapbladen

€ 175,00

3 - 4 weken

Plaatsbesparende eettafel Claudia met klapbladen, gemaakt van spaanplaat.

Lengte 80 cm
Breedte / Diepte 140 cm
Hoogte 75 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De meubelen van de Claudia-collectie zijn gemaakt van spaanplaat en zijn bekleed met een papieren decor. De bruine kleur geeft een gezellige indruk aan elke ruimte, terwijl het unieke dessin een bijzondere toets toevoegt aan het meubel.

Deze tafel is de ideale toevoeging aan jouw interieur wanneer de beschikbare ruimte beperkt is. Je kan het tafelblad namelijk inklappen zodat je een maximum aan plaats wint wanneer je de tafel niet nodig hebt. Deze klaptafel komt ook perfect van pas wanneer je ze slechts af en toe nodig hebt. Wanneer ze niet dienst doet als tafel, kan je het tafelblad inklappen en de tafel gebruiken als console in de woonkamer of de hal. Praktisch, niet?

Meer informatie
Aantal personen 4
Vorm Rechthoek
Opties Toeklapbaar
SKU-Emob GTE06018
Merk Gami
Stijl Scandinavisch
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 37
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top